A főzőversenyről jelentjük

2013.08.11. 16:09

2013. augusztus 10-én két új csillag született Balatonlelle-felsőn.

Az egyik A Lidó főzőcsapatának főszakácsa, István, aki olyan isteni gulyást rittyentett csipetkével, hogy még a szomszédok is megnyalták az ujjukat! Természetesen a csapat többi tagjának áldozatos közreműködését is köszönjük.

Az egészen biztos,  hogy mindannyian hosszú életűek leszünk, hiszen a szél órákon át fújta ránk a füstöt, ami garantálja a konzerválást. 

Az este másik sztárja pedig Jessy volt, aki biztosította a jó hangulatot a mulatós zenéjével. Örömmel tudatom, hogy megvan a nyár új slágere, a "Hazám, hazám" és a "Love is in the air" sajnos visszacsúsztak a slágerlistán.

Következzen egy impozáns műalkotás az este sztárjától, mindenki kapaszkodjon a széke karfájába, nehogy iziben a táncparketten találja magát! 

A bejegyzés trackback címe:

https://lidonyaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr585456209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása