A nagy érdeklődésre való tekintettel jövő vasárnapig meghosszabbították a tihanyi levendula szedési akciót. Helye: a tihanyi bekötőút melletti ültetvényen, a gödrösi elágazásnál.

A 2000 ft-os belépőért a bejáratnál kapsz egy táskát, amibe annyit pakolsz, amennyit akarsz. Metszőollót mindenki hozzon magával! 


A bejegyzés trackback címe:

https://lidonyaralo.blog.hu/api/trackback/id/tr765384992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doctorow 2013.07.01. 10:01:26

Mi Mariannal voltunk tavaly. Nem kicsit volt csalódás. A "fesztivált" a levendulamezőtől légvonalban is több kilométeres távolságra tartották. Jó pénzért be lehetett menni a fesztiválközpontba, és onnan elgyalogolni a felállított sátorbazárba. Egy-két kézműves levendula feldolgozón kívül (szappan) gyakorlatilag a szokásos gagyi felhozatal. A levendula mezőkhöz viszont gyalog onnan legalább 1 órát kellett volna sétálni, vagy ismét kocsiba ülni, és vmilyen szar úton eljutni. Igazán senki nem tudott útba igazítani. Idén kihagyjuk! Gaborlaca
süti beállítások módosítása